İSTANBUL / TUZLA - Cemil Türker Ortaokulu

Cemil Türker Ortaokulu

TEPEÖREN MAHALLESİ SÜLEYMANİYE BULVARI TUZLA/İSTANBUL
Vizyon
“Eğitim sevgiyle başlar” anlayışı ile öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek,onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak. Bu amaçla: İstiyoruz ki…Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki…Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki…Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerine yardımcı olsun. İstiyoruz ki…Okulumuzdaki çalışanlar, gerekenleri yaparken Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın . İstiyoruz ki…Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın
Misyon
“Eğitim sevgiyle başlar”,anlayışı ile, Öğrencilerimizin , bilgili,ahlaklı ve çok yönlü gelişmelerini, bilgiye ulaşmalarını ve bilgiyi kullanmalarını sağlamak.
Başarılar
Mezun Öğrenci Sayısı 24 2010-2011 Eğitim-öğretim yılında Mezun Olan Öğrencilerimizin Kazandıkları Okullar Hamza ERSOY Tuzla Teknik ve E. Meslek Lisesi-Elektrik-Elektronik Şule KAHRAMAN Tuzla Halil Türkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezun Öğrenci Sayısı 31 2011-2012Eğitim-öğretim yılında Mezun Olan Öğrencilerin Kazandıkları Okullar Hilal ÜNLÜ Tuzla Behiye Dr.Nefhiz Işıl Anadolu lisesi Semih ARSLAN Tuzla Behiye Dr.Nefhiz Işıl Anadolu lisesi Selin NAL Pendik kırımlı fazilet olcay Anadolu lisesi Fatma KAYA Kartal Türk Kızılayı Anadolu Lisesi Abdullah YILMAZ Tuzla Halil Türkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Esra YILMAZ Pendik Anadolu İmam Hatip Lisesi Zehra PEHLİVAN Tuzla İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi-Çocuk Gelişimi *Diğer öğrencilerimiz Meslek liseleri, İmam Hatip Liseleri ve genel liselere yerleşmişlerdir.
Öğretim Şekli :Normal
Kalorifer-Doğalgaz
ADSL (1 Mbit)
1 - Müştemilat
Ulaşım
Okulumuza Pendik ve Tuzla ilçelerinin merkezlerinden her 20 dakikada bir hareket eden iett ve dolmuşlar bulunmaktadır.Mesafe yaklaşık olarak 35 dakika sürmektedir.
Mahalle(Köy)
Okulumuz il merkezine 60 km ilçe merkezine 22 km uzaklıktadır.